Springkussenverhuur

Urenlang speelplezier en ontspanning...

Of u nu een klein privéfeestje organiseert of een grootschalig evenement plant, het huren van een springkussen bij Groepsaccommodatie de Moorselse Hoeve voegt een vleugje plezier en opwinding toe aan uw bijeenkomst. Neem vandaag nog contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en meer te weten te komen over onze springkussenverhuurdiensten. Wij staan klaar om uw evenement tot een succes te maken met onze hoogwaardige springkussens en uitstekende service. 

Onze groepsaccommodatie is gelegen in de prachtige omgeving van De Moorselse Hoeve, en we begrijpen hoe belangrijk het is om uw evenement onvergetelijk te maken. Daarom hebben we besloten om ons aanbod uit te breiden met een verscheidenheid aan hoogwaardige springkussens om aan al uw behoeften te voldoen.

Wij verhuren zowel extern als aan onze gasten. Uiteraard kunt u als gast tegen een gereduceerd tarief bij ons huren.
We hebben op dit moment 2 soorten luchtkussens te huur.

Springkussen "Krokodil"

Groot krokodil springkussen van  6x5x3 meter inclusief een leuke glijbaan.

De krokodil is het meeste verhuurde springkussen/ een van de leukste springkussens want hij heeft een glijbaan wat de kinderen en volwassen vaak leuk vinden. 

* Alleen onze gasten kunnen dit luchtkussen een heel weekend voor deze prijs huren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Springkussen "Minions"

leuk en mooi minions springkussen met glijbaan van 6 bij 5 meter en de hoogte 4 meter.

het minons springkussen is een van de leukste springkussens omdat hij een leuke glijbaan heeft wat kinderen en volwassenen vaak leuk vinden en als toevoeging is hij van binnen nog erg groot.

* Alleen onze gasten kunnen dit luchtkussen een heel weekend voor deze prijs huren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Contact

Groepsaccommodatie Moorselse Hoeve
Moorsel 3
5715 PX  Lierop (NL)

+31 - (0)6 - 16 45 58 67

Susanne van der vliet

+31 - (0)6 - 21 27 10 64

Roald van der vliet

Informatie